Omega

Omega on Sveitsiläinen, nuorekas arvokellomerkki. Omegan tuoteperheen
ikonisia kelloja ovat Speedmasterit ja Seamasterit, joista ensiksi mainitusta löytyy myös tunnettu “Moonwatch” eli Apollo 11 lennoilla käytetty kello.

Rajaa hakua Näytetään 7 tulosta
Merkki
Ranneke
Näytä
Hinta
Rajaa hakua Näytetään 7 tulosta
Merkki
Ranneke
Näytä
Hinta
Omega on yksi kellomaailman tunnetuimmista luksusmerkeistä. Kelloja voit löytää paljon myös populaarikulttuurista kuten James Bondeista, Olympialaisista sekä Omega Speedmaster oli myös Nasan avaruusohjelman virallinen kello, jota astronautit mm. käyttivät Apollo 11 lennoilla. Toinen erittäin tunnettu malli on Omega Seamaster, joka on Omegan "go-to" sukelluskello, jota Omega on tuottanut vuodesta 1948. Seamaster on juurikin kello mitä James Bond on käyttänyt vuodesta 95 saakka. Seamasterit ovat useimmiten mekaanisia automaattikelloja teräskotelossa.

Käytetyt Omega kellot säilyttävät hyvin jälleenmyyntiarvonsa ja niiden huollettavuus on huippuluokkaa. Käytetyt Omega kellot ovat Kellomestalle tärkeimpiä merkkejä, saamme huollettua kaikki kellot suoraan omassa liikkeessä ja pystymme luonnollisesti myös tarjoamaan normaalia paremmat takuuehdot kelloille.

Jos mieleesi tulee jokin tietty kello, oli se sitten Omega tai muu, laita ihmeessä viestiä info@kellomesta.fi ja pyrimme etsimään haluamasi kellon sinulle.