Näet tilauksesi tilan oma tili sivulta. Tilaus pääsääntöisesti käsitellään ja lähetetään heti suorituksen saavuttua maksunvälittäjälle. Aina kun tilauksen tila muuttuu, lähetämme sinulle sähköpostia. Kun tilaus on valmis saat myös seurantanumeron tilauksen mukana.

Pyrimme aina ilmoittamaan mahdollista viivästyksistä sähköpostitse.

Jonossa oleva tilaus odottaa maksua

Käsittelyssä oleva tilaus odottaa pakkaamista

Valmis tilaus on lähetetty ja seurantanumeron löydät sähköpostistasi

Peruttu – Tilaus on peruttu

Hyvitetty – Osa tai kaikki rahat ovat hyvitetty tilauksesta. Kyseessä voi olla osittainen palautus, viallinen tuote tai vastaava asia. Sovimme nämä aina asiakkaan kanssa ennen toimenpiteitä

Lähettämättömän tilauksen voit peruuttaa laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@kellomesta.fi. Sen kummempia syitä ei tarvitse eritellä, tarvitsemme vain tilausnumeron ja ilmoituksen peruutuksesta. Sähköposti tulisi lähettää samasta osoitteesta kuin mistä tilaus on tehty.

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostilla info@kellomesta.fi tai Whatsapp viestillä numeroon 0503311247. Vastaamme myös puhelimeen erittäin mielellämme, mutta koska molemmat olemme toistaiseksi myös päivätöissä emme voi 100% varmuudella aina vastata puhelimeen.

Kaikki kellot joita laitamme verkkokauppaan myyntiin ovat tarkistettu ja valmiita toimitettavaksi. Kellot sijaitsevat paikassa, jossa ne päästään paketoimaan jo samana päivänä. Pyrimme toimittamaan tilaukset 1-2pv sisällä.

Tarjoamme maksutavoiksi seuraavia. Ikävä kyllä toistaiseksi emme tarjoa maksua paikan päällä kortilla tai käteisellä. Voit kuitenkin hoitaa maksun paikan päällä verkkokaupastamme.

  • Pankkisiirto
  • Suomalainen maksuvälittävä Paytrail (NETS) – pankki- ja luottokortit, sekä verkkopankit
  • Resurs Bank rahoitus

Kyllä voit! Tarjoamme riskittömän 30 päivän palautusoikeuden kaikille kelloille. Huomioithan kuitenkin seuraavat seikat ennen palautusta.

  • Kello tulee olla käyttämätön ja täysin samassa kunnossa kuin lähtiessään. Kellot ovat sineteissä, ja jos ne ovat murrettu, ei palautusta voida vastaanottaa samalla hinnalla.
  • Palautuksesta veloitamme todelliset postikulut molempiin suuntiin. Kulujen summa on yleisesti noin 20,00€.
  • Palautusta ennen sinun tulee olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@kellomesta.fi

Kaikki kellomme ovat ammattikellosepän tarkistamia ja sisältävät vähintään 6 kuukauden takuun koneistolle. Osassa tuotteissa on myös pidempi takuuaika, ja se on mainittu tuotekortissa

Voit tulla! Sovithan kuitenkin käyntisi meidän kanssa etukäteen joko puhelimitse, viestillä tai sähköpostitse. Tulemme mielellämme näyttämään kelloja myös business tuntien ulkopuolella.