Tag Heuer

Tag Heuer on pitkän historian omaava sveitsiläinen kellovalmistaja, joka on yhdistetty usein sporttisiin miesten kelloihin. Edullinen hintataso ja korkea laatu ovat Tag Heuerin kilpailuvaltti

Rajaa hakua Näytetään 3 tulosta
Merkki
Ranneke
Näytä
Hinta
Rajaa hakua Näytetään 3 tulosta
Merkki
Ranneke
Näytä
Hinta
Heuer perustettiin jo vuonna 1860 ja onkin tarjonnut paljon innovaatioita kelloalalle. Heuer erikoistui ajanotto kelloihin ja olikin usean urheilulajin virallinen ajanottokello. Nimi Tag Heuer tuli voimaan 1985 kun TAG yhtiö osti Heuerin ja lopullinen yhtiömuoto sai alkunsa.

Tag Heuer tarjoaa usein edullisemman pään kelloja onkin usein kelloharrastajalle mieluisa ensikello. Tagi kuitenkin tarjoaa myös hyvinkin edistyineitä kelloja, aina tourbillion malleihin saakka. Kellot ovat sporttisia ja usein vahvasti yhdistettynä moottoriurheiluun. Tagilla on myös yhteistyömalleja Porschen ja muiden autovalmistajien kanssa.

Lisäksi Tag Heuer on yhteistyössä Red Bullin F1 tallin kanssa, ja katsomalla formuloita on vaikea olla näkemättä heidän kelloja sekä mainoksiaan.

Jos mieleesi tulee jokin tietty kello, oli se sitten Tag Heuer tai muu, laita ihmeessä viestiä info@kellomesta.fi ja pyrimme etsimään haluamasi kellon sinulle.