Vanhat kellot rahaksi

Lojuuko sinulla mahdollisesti vanha arvokello laatikon pohjalla? Se voi olla jopa tuhansien arvoinen. Kellomestan työ on tarkistaa ja tutkia kellojen arvoja ja kuntoja. Sanoisimme jopa, että olemme siinä melko eteviä.

Kellon arvoon vaikuttaa luonnollisesti eniten merkki ja malli. Muita tärkeitä mittareita ovat muun muassa ref-numero, eri osien kunto, onko kello huollettu vai ei sekä mukana tulevat lisävarusteet. Kalliimmissa kelloissa on myös usein erikoistauluja, jotka ovat usein hinnaltaan korkeampia. Hyvin pidetyt ja huolletut kellot säilyttävät pitkälti arvonsa kymmeniäkin vuosia, tai jopa pidempään. Ota huomioon kuitenkin, että vanhat kellot ovat usein huollettava ennen myyntiä, mikä maksaa 300€ ylöspäin.

Viimeaikaisen trendin mukaisesti useimmat laatumerkit ovat nostaneet hintaansa ajan kuluessa. Hyvin arvonsa pitäviä merkkejä ovat mm. Rolex, Breitling, IWC ja Omega.

Kellojen keskimääräisiä hintoja voit tarkistaa https://www.chrono24.fi/ palvelusta, jossa tuhannet ammattilaiset ja harrastajat myyvät kellojaan. Kannattaa ottaa huomioon, jos etsit vaikkapa hakusanalla “Omega Speedmaster“, löytyy malleja useita kymmeniä. Tarkan hinnan saamiseksi olisi hyvä olla ref-numero tiedossa. Sen avulla saat huomattavasti tarkemman hintahaarukan kellollesi.

Haluaisitko myydä kellosi?

Jos et halua käyttää aikaa renkaanpotkijoiden kanssa tori.fi palvelussa, Kellomesta antaa sinulle mielellään tarjouksen kellosi suorasta ostosta. Lähetä meille tiedot kellosta tällä lomakkeella ja teemme sinulle alustavan tarjouksen käyvällä markkinahinnalla 72 tunnin kuluessa.

Jos molemmat osapuolet hyväksyvät tarjouksen, annamme sinulle ilmaisen postituskoodin, jolla lähetät kellosi meille lopulliseen tarkastukseen. Jos tuote vastaa kuvausta ja kaikki on kunnossa, maksamme rahat tilillesi saman tien.

Arvioimme myös kuolinpesiä, ja yritysten konkurssipesiä. Voit lähettää meille asiasta sähköpostia tai soittaa meille.

Voit myös halutessasi tuoda kellon paikan päälle, olemme kuitenkin auki vain sopimuksesta ja kellon tarkastus vie aikaa. Emme siis pysty antamaan ostotarjousta heti paikan päällä.

Katso myös muut blogitekstit