Arvostelu – Kellostandi ebaystä

Kun nyt kelloja on alkanut pyörimään talossa, oli aika hommata niille standi / teline / mikä lie tuon härpäkkeen nimi onkaan. Kello on minulle käyttöesine ja en jaksa sitä aina käsitellä silkkihansikkain. Se ei siis todellakaan löydä takaisin boxiinsa tai muuhun pumpulikasaan. Kello yksinkertaisesti jätetään sinne missä se riisutaan. Useimmiten näitä paikkoja olivat siis keittiön pöytä, tai yöpöytä. Eikä siinä siis mitään vikaa, mutta huomasin että ajan myötä, varsinkin keittiön pöydän kova pinta teki kelloon jälkiä. Tästä syttyi sitten ajatus hommata helppokäyttöinen teline kelloille.

Alun perin katse suuntasi thewatchstand.com valikoimaan. Marmorijalalla varustettu nahkateline kustantaa 289€ + postikulut. Nuukana heppuna tämä tuntui hiukan vastenmieliseltä, tosin niin tuntui ajatus paskasta jalastakin. Kokemuksen syvä rintaääni kehotti viimeisen eBay kelloboxin jäljiltä sivuuttamaan halvat romut. Päätin kuitenkin kokeilla Ebayn puolelta tuotetta nimeltä Stable Marble & PU Leather Watch Holder Display Stand. Kuvissa kaikki OK, hiukka halvan näköinen. Hinta kompensoi laatua mahdollisesti, koska sille jäi 29.76€, sisältäen postikulut Aasian ihmemaasta.

Nykyisen koronatilanteen vallitessa, toimitus kesti melko kauan. Tullit ovat aivan yli ruuhkautuneet ja kaikki Euroopan ulkopuolelta tuleva rahti jää Tullin bingokoneiston alle pyörimään kunnes tähdet asettuvat kohdalleen. Tuote kuitenkin saapui kohtuullisessa 3 viikon ajassa, ja mukavasti myös livahti ilmeisesti ohi Tullin haavista, koska mitään tullausta ei jouduttu suorittamaan (toivottavasti Fobba ei lue tätä).

Jo pelkkä paketin käteen otto antoi positiivisia merkkejä, painoa oli reilusti ja tuote oli pakattu hyvin. Ja kun käärepaperit saatiin tuhottua, paljastui osista kasattava standi. Marmoripohja oli useamman sata grammaa ja laadukkaan oloinen painonsa vuoksi. Pohjaan kiinnitettiin siipimutterilla alumiinitanko joka taas ruuvattiin kiinni nahkatelineeseen. Nahka tuskin lienee alligaattorista irrotettua, mutta yhtä kaikki, se tuntui miellyttävältä. Pohja johon nahka kiinnitetään on myös tukeva. Säilytän standia työhuoneessa, ja siihen on mukava kello lyödä työpäivän jälkeen. Pelkoa tippumista tai kaatumisesta ei ole, ilman force majeure tilanteita.

All and all, erinomainen ostos vaikka itse sanonkin. Tuotteen saatuani en voi kuvitella thewatchstandin laadun olevan hinnan vastike. Ja tässä kohtaa moraalinen selkärankani on myös sopivan makaroonia antamaan periksi replikan ostolle, koska kyseessä ei varsinaisesti ole mikään hienomekaniikka, eikä watchstandikaan liene maailman eka tällä saralla.

Tässäpä vielä suora linkki tuotteeseen. Ei tuota meille pennin yeniäkään –https://www.ebay.com/itm/124611060641?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Samankaltaiset artikkelit