Vanhat kellot rahaksi

Lojuuko sinulla mahdollisesti vanha arvokello laatikon pohjalla? Se voi olla jopa tuhansien arvoinen. Kellomestan työ on tarkistaa ja tutkia kellojen arvoja ja kuntoja. Sanoisimme jopa, että olemme siinä melko eteviä.

Kellon arvoon vaikuttaa luonnollisesti eniten merkki ja malli. Muita tärkeitä mittareita ovat muun muassa ref-numero, eri osien kunto, onko kello huollettu vai ei sekä mukana tulevat lisävarusteet. Kalliimmissa kelloissa on myös usein erikoistauluja, jotka ovat usein hinnaltaan korkeampia. Hyvin pidetyt ja huolletut kellot säilyttävät pitkälti arvonsa kymmeniäkin vuosia, tai jopa pidempään. Ota huomioon kuitenkin, että vanhat kellot ovat usein huollettava ennen myyntiä, mikä maksaa 300 eurosta ylöspäin.

Viimeaikaisen trendin mukaisesti useimmat laatumerkit ovat nostaneet hintaansa ajan kuluessa. Hyvin arvonsa pitäviä merkkejä ovat mm. Rolex, Breitling ja Omega. Näistä varsinkin Omega on saanut korkeampaa jalansijaa. Omega on nostanut kellojen suositushintoja, ja tehnyt jälleenmyynnistä rajatumpaa, tämä on näkynyt positiivisesti myös käytettyjen Omegoiden hinnoissa.

Kellojen keskimääräisiä hintoja voit tarkistaa https://www.chrono24.fi/ palvelusta, jossa tuhannet ammattilaiset ja harrastajat myyvät kellojaan. Kannattaa ottaa huomioon, jos etsit vaikkapa hakusanalla “Omega Speedmaster“, löytyy malleja useita kymmeniä. Tarkan hinnan saamiseksi olisi hyvä olla ref-numero tiedossa. Sen avulla saat huomattavasti tarkemman hintahaarukan kellollesi. Chrono24 hintoja ei kannata lukea kuin raamattua, ulkomaiden markkinoiden hinnat eivät aina vastaa suomen hintatasoa.

Haluaisitko myydä kellosi?

Jos et halua tuhlata aikaa renkaanpotkijoiden kanssa tori.fi palvelussa, Kellomesta antaa sinulle mielellään tarjouksen kellosi suorasta ostosta. Lähetä meille tiedot kellosta tällä lomakkeella ja teemme sinulle alustavan tarjouksen käyvällä markkinahinnalla 72 tunnin kuluessa.

Päivitys artikkeliin 23.10.2022: Meille tulee huomattava määrä kyselyitä merkeistä kuten: Armani, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Diesel jne. Nämä kellot ovat usein tehty pelkästään ulkonäkö edellä, edullisilla patterikoneistoilla ja ne ovatkin verrattavissa koruihin. Kellomesta on erikoistunut pääasiassa mekaanisiin kelloihin, ja meille ulkonäön lisäksi on tärkeää mitä kellon sisukset ovat syöneet. Emme ole siis kiinnostuneita näistä merkeistä.

Jos molemmat osapuolet hyväksyvät tarjouksen, annamme sinulle ilmaisen postituskoodin, jolla lähetät kellosi meille lopulliseen tarkastukseen. Jos tuote vastaa kuvausta ja kaikki on kunnossa, maksamme rahat tilillesi saman tien.

Arvioimme myös kuolinpesiä, ja yritysten konkurssipesiä. Voit lähettää meille asiasta sähköpostia tai soittaa meille.

Voit myös halutessasi tuoda kellon paikan päälle, olemme kuitenkin auki vain sopimuksesta ja kellon tarkastus vie aikaa. Emme siis pysty antamaan ostotarjousta heti paikan päällä.

Samankaltaiset artikkelit